Λείπετε σε διακοπές; Eξοπλίστε την οικία σας με IP κάμερες!

Τώρα που λείπετε σε διακοπές, εξοπλίστε την οικία σας με IP κάμερες. Συνδέστε της με τον υπάρχον δρομολογητή σας (router) και παρακολουθήστε από το smartphone σας τα ευαίσθητα σημεία του σπιτιού σας. Οι IP κάμερες αποτελούν μια διαδικτυακή συσκευή με εσωτερικό web server, μνήμη και τη δυνατότητα να στέλνουν αλλά και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου (LAN) ή μέσω internet. Η δυνατότητα αυτή δίνει οφέλη που δεν φαντάζεστε!

Οι IP κάμερες συνδέονται στο τοπικό μας δίκτυο μέσω καλωδίου (θύρα Ethernet RJ45) ή ασύρματα μέσω WIFI και παίρνουν τη δική τους διεύθυνση IP. Στην περίπτωση που υποστηρίζει την τεχνολογία PoE (Power over Ethernet) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καλώδιο δικτύου της κάμερας για την τροφοδοσία της με ρεύμα, ενώ σε συνδυασμό με ένα UPS δε θα σας απασχολούν τυχόν διακοπές ρεύματος.

Πλέον οι τιμές των IP καμερών έχουν πέσει πολύ και με 60 ευρώ μπορείς να βρεις καλές IP κάμερες με όραση στο σκοτάδι, με ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο καθώς και με ρομποτικές λειτουργίες κίνησης για ορατότητα 360 μοιρών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Comments are closed.